Ruhatisztító futárok > Futárszolgálat - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Ruhatisztító futárok > 11 weboldal. Kategória leírása: Ruhatisztító futárok.

futarszolgalat.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Shirt Express
http://www.shirtexpress.hu/

Háztól házig ruhatisztító Budapesten. A házhoz szállítás ingyenes, csak nálunk! Kívánság szerint vasalunk, keményítünk, szívesen vesszük különleges kéréseit.

Shirt Express
Professional Ironing Service - Vasalás mesterfokon
http://www.vasalas.eu/

Vasalás szolgálat – háztól házig – Magyarországon.

Professional Ironing Service - Vasalás mesterfokon
Tengerszem mosoda
http://www.tengerszem-mosoda.com/

Mosodai szolgáltatások: textiltisztítás, piperemosás, ruhatisztítás, folttisztítás, vasalás, házhozszállítás elsősorban vendéglátó-ipari vállalkozások részére.

Tengerszem mosoda
Vasalófutár
http://vasalofutar.uw.hu/

A vasalófutár professzionális szolgáltatást nyújt mindenkinek, akik inkább élvezni akarják értékes szabadidejüket, mint bosszankodni a vasalás miatt.

Vasalófutár
Ruhatisztító futárszolgálat - pro clean ruhatisztító
http://www.proclean.hu

Ruhatisztítás Budapest, Vegytisztítás, háztól házig ruhatisztító futár. Pro Clean több mint Ruhatisztító A Pro Clean Ruhatisztító nagy hangsúlyt fektet arra, hogy megoldja Önnek minden ruházati termék használati és dekorációs anyag tisztítását. Cégünk nemcsak egyéni Megrendelőknek dolgozik, hanem a minőségre adó szállodák, panziók, éttermek is velünk dolgoztatnak. Széleskörű, megbízható partneri kapcsolatot alakítottunk ki olyan tisztítást végző cégekkel, akik a maguk területén a szakma legjobbjai. "Szakembereink azon fáradoznak, hogy a tisztító szakmában ne merüljön fel olyan igény, amelyet nem tudunk teljesíteni"

Ruhatisztító futárszolgálat - pro clean ruhatisztító
0-24 Online megrendelés - Vasalás, mosás, vegytisztítás, ruhajavítás
http://www.vasalas.net

vasalás.net - vasalás, mosás, tisztítás, ruhajavítás Budapesten! A vasalás.net Budapest legújabb online is elérhetõ mosodája, tisztítója vállalja a ruhák, ruházatok és egyéb textil anyagok (pl.: szõnyeg, paplan, függöny, stb.) tisztítását, mosását, vasalását és javítását. Ha sok a napi teendõje és nem marad idõ a házimunkára, akkor keresse fel a weboldalunkat! A mosás, vasalás, ruhajavítás, tisztítás szolgáltatásunkat akár 24 órán belül is elvégezzük, akár háztól házig szállítással is. Ekkor Önnek ki sem kell tennie a lábát otthonában, a szennyest valamint a tiszta ruhákat futárszolgálattal hozatjuk-küldjük! Tel:0670-7777-609 Központi email: kapcsolat@vasalas.net Cím, átvevőhely, ruhaklinika: 1042 Budapest, József Attila utca 36.

0-24 Online megrendelés - Vasalás, mosás, vegytisztítás, ruhajavítás
A Vasalókirály
http://www.vasalokiraly.hu

Profi vasalás Budapesten és környékén. Bízza ránk vasalnivalóját! A vasalókirály professzionális szolgáltatást nyújt azoknak, akik szabadidejüket inkább családjuknak szentelnék, mint hosszantartó unalmas vasalással töltenék.

A Vasalókirály
Vasalás Önnek: precíz, professzionális vasalószolgálat!
http://www.vasalasonnek.hu

Budapesti központunkban képzett, precíz vasalók higiénikus környezetben, minőségi garanciával végzik el a mások által olyannyira gyűlölt vasalást, ezzel megkönnyítve sok háziasszony életét. Vasalás után a ruhákat precízen csomagoljuk, vállfára tesszük, majd futárunk ingyenesen szállítja házhoz Önnek a megjelölt időpontban! Tegyen egy próbát, könnyítse meg életét! Rendelésfelvétel online(www.vasalasonnek.hu), e-mailban (info@vasalasonek.hu) vagy telefonon (+36 30 313 55 90)

Vasalás Önnek: precíz, professzionális vasalószolgálat!
Függönymosás, tisztítás szakemberrel
http://www.fuggonymosas.hu

Ruhatisztítóba hordja függönyeit? Mi elmegyünk érte leszedjük, tisztítjuk, ha kell javítjuk, majd készen fel is rakjuk az otthonában. Hívjon minket akár a fotelból is! Igényeljen kedvezményre jogosító kupont!

Függönymosás, tisztítás szakemberrel
Profi Vasalás Pécs
http://www.profivasalas.com

Ruhatárát 24 órán belül gondosan kivasaljuk és díjmentesen, háztól házig otthonába, vagy akár a munkahelyére szállítjuk. www.profivasalas.com Hívjon minket a 06/20-553-6134 telefonszámon, vagy az online rendelés menüpont alatt. Rendszeres és alkalmankénti vasalást is vállalunk. Válassza ki a legalkalmasabb időpontot, amikor szeretné, hogy vasalatlan ruhákért a futárunk menjen. Vasalónőink átvizsgálják a vasalnivalókat és kiváló hozzáértéssel kivasalják a ruhákat tiszta és füstmentes környezetben. Kívánság szerint hajtogatjuk, vagy akasztjuk a ruhákat. A vasalásra szánt időt, fordítsa Családjára, Munkájára, Barátaira vagy a Saját magára! Eldöntheti mi a fontos Önnek!

Profi Vasalás Pécs
Vasalás Pécs
http://www.vasalaspecs.hu

Vasalás Pécs és Kozármisleny területén, háztól-házig történő szállítással. Családjának vasalunk, ahogy Ön szereti. Maximálisan alkalmazkodva az Ön időbeosztásához és igényeihez. Vasalás: 900 Ft/kg egységáron. Minimális mennyiség 3,5 kg. Ulrichné Varga Rózsa 20/536-7422 www.vasalaspecs.hu vasal pécs,vasalás pécs,vasaltatás, vasalunk, vasaltasson, vasaló, házimunka

Vasalás Pécs
Hirdetések
Oldal leírása
futarszolgalat.wyw.hu: WYW Futárszolgálat. Futárszolgálatok, csomagküldők, online ételrendelés, italrendelés, pizza futár. Kerékpáros futár, sofőr szolgálat.
Gyűjteményünkben 278 válogatott futárszolgálat témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 278 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 55180